Biramo događaj godine u Banjoj Luci | Reflektor

Biramo događaj godine u Banjoj Luci

reflektor-bl-event-guide-i-event-guide-fb-cover-final-02

Brojimo zadnje dane u ovoj 2016. godini,a kao što je i običaj ovo je period za sumiranje godine. I ova godina je u Banjoj Luci bila bogata raznovrsnim događajima kako muzičkim tako i kulturnim i sportskim. Naravno uvijek može bolje i više ali znate onu " koliko para toliko i muzike" (festivala). Kako para nema 🙂 važno je da postoji volja i publika za kvalitetne događaje u gradu,a to sa sigurnošću tvrdimo da postoji. 

Reflektor je izdvojio osam događaja koji su obilježili 2016. godinu, a koji će događaj biti proglašen DOGAĐAJEM 2016. GODINE prepuštamo vama, naši dragi posjetioci.

Biraćete između izložbe “Nova religija” kontraverznog britanskog umjetnika Damiena Hirsta koja se održala početkom 2016. godine, 19. po redu pozorišnog festivala Teatar fest “Petar Kočić”, Banjalučkog polumaratona koji polako postaje jedan od brendova grada kada je sport u pitanju. Od muzičkih festivala izdvojili smo: Živjeti slobodnoDemofestFresh Wave Festival. U konkurenciji za događaj godine je i predstava  baleta  na ledu "Labudovo jezero" koja je održana u decembru ove godine kao i Zimzograd.

Pred vama je anketa i neka najbolji pobjedi.

Napomena:

Festival Demofest je isključen iz izbora na zahtjev organizatora Demofesta.

 

 

 

« »