Kurs engleskog jezika za pravnike | Reflektor

Završeno

Nema ocijena
1917 Pregleda

Detalji & Rezervacija

Stavi u Kalendar 2/15/2016 12:00 AM 12/31/2016 11:30 PM Europe/Paris Kurs engleskog jezika za pravnike Centar za afirmaciju i razvoj reflektor1 pravnaedukacija.car@gmail.com false MM/DD/YYYY

Ovaj kurs je namijenjen pravnicima i studentima prava koji imaju želju da usavrše engleski jezik i savladaju englesku pravnu terminologiju.

Cilj kursa je da polaznike pripremi za rad i akademsko usavršavanje u pojedinim oblastima prava na engleskom jeziku. Polaznici imaju priliku da uče na osnovu konkretnih primjera iz prakse TransLegala, vodeće evropske firme pravnika-lingvista.

U okviru programa je zastupljeno više oblasti prava kao što su krivično, građansko, međunarodno i privredno pravo, a po završetku kursa polaznik je osposobljen da obavlja radne zadatke na engleskom, kao i da koristi usvojenu pravnu terminologiju u pisanoj i govornoj formi.

Potrebno je da polaznici imaju predznanje opšteg engleskog jezika.

Članarina za kurs iznosi 265 KM.  Moguće je plaćanje u ratama.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja tu su naše mejl adrese english.center.bl@gmail.com,  pravnaedukacija.car@gmail.com i kontakt telefoni 065/267-616 ili 051/ 928-126.

ONLINE PRIJAVA

Centar za afirmaciju i razvoj

Jevrejska bb,
Banja Luka, Republika Srpska
Bosnia & Herzegovina

065/267-616

http://www.centarzaafirmacijuirazvoj.org/

Kontaktiraj za više detalja

Komentariši