Poslovni kurs ruskog jezika | Reflektor

Završeno

Nema ocijena
681 Pregleda

Detalji & Rezervacija

Stavi u Kalendar 2/20/2016 12:00 AM 12/31/2016 12:00 AM Europe/Paris Poslovni kurs ruskog jezika Srpsko rusko prijateljstvo "Bratstvo" reflektor1 srb-rus_bratstvo@mail.ru false MM/DD/YYYY

SRP “Bratstvo” organizuje nastavu za poslovni kurs ruskog jezika. Želimo svim zainteresovanim da približimo poslovnu komunikaciju na ruskom jeziku kako bi lakše došli do zaposlenja u nekoj od ruskih kompanija i kako bi pravni subjekti što lakše uspostavljali privrednu saradnju sa firmama iz Rusije. Kurs realizujemo u saradnji sa Ambasadom Ruske federacije u BiH.

Cilj kursa je da polaznici savladaju i usvoje pravila poslovne komunikacije iz oblasti kao što su ekonomija i biznis, proizvodnja i trgovina. Zadatak kursa je da formira navike poslovne komunikacijie na ruskom jeziku.

Sadržaj kursa: uvodno – fonetski kurs kroz deset tematskih blokova koji se najviše koriste u poslovnoj komunikaciji na ruskom jeziku. Komunikacijski zahtjevi se odnose na potrebu komunikacije sa poslovnim partnerima , neposredno ili telefonom, učešće u poslovnim razgovorima, radnim savjetovanjima, nastupima na prezentacijama, pres konferncijama , izložbama, razumjevanju sadržaja poslovnih pisama, dokumenata, reklama, oglasa, sastavljanju poslovnih dokumenata, pisama, punomoći ,službenih bilješki i molbi.

Predavač je profesorica sa dugogodišnjim iskustvom kako u nastavi tako i u prevođenju stručne terminologije iz oblasti prava i ekonomije. Uz to je i dugogodišnji sudski tumač za ruski jezik.

Kurs traje 4 mjeseca, po 4 časa nedeljno u večernjim terminima. Broj osoba u grupi je od 6 do najviše 10 polaznika.

U zavisnosti od zahtjeva grupe može se skratiti trajanje kursa tako što će se povećati broj časova na sedmičnom nivou. Kurs je prilagođen osobama koje ne posjeduju predznanje iz ruskog jezika i uključuje kurs ruskog jezika za početnike i osnove poslovnog ruskog jezika.

Za prijavu na kurs ispunite elektronsku prijavu ili pošaljite mejl na srb-rus_bratstvo@mail.ru

Srpsko rusko prijateljstvo "Bratstvo"


Srpsko rusko prijateljstvo "Bratstvo", Banja Luka, Republika Srpska
Bosnia & Herzegovina

http://www.srpbratstvo.org/

Kontaktiraj za više detalja

Komentariši